Cursos varis

Cursos interns de TEM

La setmana del 14 al 18 de novembre de 2016 realitzarem al Servei de Microscòpia un curs bàsic sobre microscòpia electrònica de transmissió. L'objectiu és formar als actuals i possibles futurs usuaris del microscopi en la òptima utilització del microscopi, i mostrar les diferents possibilitats de que disposa l'aparell.

Tractant-se d'un curs amb sessions pràctiques, les places es limiten a 12 persones per curs, per rigorós ordre de inscripció, prioritzant a les persones que estaven en llista d'espera. La matrícula és de 225 € pels usuaris de la UAB i 260 € pels usuaris externs. 

 Aquí podeu descarregar-vos el programa del curs.

 

 

Cursos interns de SEM

El 12, 13 i 15 de decembre de 2016 realitzarem al Servei de Microscòpia un curs sobre microscòpia electrònica de rastreig. L'objectiu és formar als actuals i possibles futurs usuaris del microscopi en la òptima utilització del microscopi, i mostrar les diferents possibilitats de que disposa l'aparell.

Tractant-se d'un curs amb sessions pràctiques, les places es limiten a 8 persones, per rigorós ordre de inscripció, prioritzant a les persones que estaven en llista d'espera. La matrícula és de 180 € pels usuaris de la UAB i 220 € pels usuaris externs.

Aquí podeu descarregar-vos el programa del curs.

Campus d'excel·lència internacional U A B