• SCAC-Anticossos Market

  La Unitat de Producció d’Anticossos us ofereix la venda dels materials i reactius amb els que realitzem els diferents immunoassaigs a l’SCAC, amb el que tant el plàstic, les membranes, els sustrats i anticossos están provats.

 • Curso Aplicación de Anticuerpos en Inmunoensayos

   

  La Unitat de producció d'Anticossos del SCAC (UAB) tiene, entre sus funciones, la formación en el área de la producción y aplicación de los anticuerpos policlonales y monoclonales en investigación. Por este motivo, os anunciamos que  estamos organizando una nueva edición del “Curso teórico-práctico de Aplicación de Anticuerpos en inmunoensayos".

 • Sèrums Control de ratolí i conill

  Des de la Unitat d'Anticossos de l'SCAC us podem oferir sèrum de ratolí i conill com a controls inespecífics pels vostres experiments. Podeu fer la sol·licitud del sèrum a través del formulari que trobareu en aquest enllaç 

 • VIII Edició Curs d'Introducció al Cultiu Cel·lular

  Estem organitzant la VIII edició per al octubre de 2019. Coneix tots els detalls del curs.

L'SCAC presta els seus serveis als investigadors de la UAB i d'altres centres públics, així com a empreses vinculades al Parc de Recerca UAB (PRUAB), o externes. Participem en projectes de recerca amb entitats públiques i privades i tenim com a objectiu primordial la contínua innovació tecnològica.

L'SCAC està format per un equip d'especialistes en biociències que col·laboren amb els investigadors tant en el disseny experimental i/o la realització dels experiments, com en la interpretació dels resultats obtinguts.

Oferim als usuaris la nostra recerca i tecnologia com a prestació de serveis. Aquests serveis es poden realitzar a les nostres instal·lacions en règim d'autoservei, o bé poden ser realitzats per part del personal tècnic del servei.

Participem activament en diferents projectes de recerca per tal de desenvolupar noves tècniques que permetin el creixement de l'SCAC, així com augmentar la cartera de serveis vers els nostres usuaris.

Oferim formació especialitzada a diferents nivells: assessorament específic per l'ús de les instal·lacions i equipaments del SCAC, i cursos específics dintre de l'àrea de coneixement dels cultius cel·lulars, la producció d'anticossos i la citometria de flux.

Save

Save

Campus d'excel·lència internacional U A B