L'SCAC presta els seus serveis als investigadors de la UAB i d'altres centres públics, així com a empreses vinculades al Parc de Recerca UAB (PRUAB), o externes. Participem en projectes de recerca amb entitats públiques i privades i tenim com a objectiu primordial la contínua innovació tecnològica.

L'SCAC està format per un equip d'especialistes en biociències que col·laboren amb els investigadors tant en el disseny experimental i/o la realització dels experiments, com en la interpretació dels resultats obtinguts.

Oferim als usuaris la nostra recerca i tecnologia com a prestació de serveis. Aquests serveis es poden realitzar a les nostres instal·lacions en règim d'autoservei, o bé poden ser realitzats per part del personal tècnic del servei.

Participem activament en diferents projectes de recerca per tal de desenvolupar noves tècniques que permetin el creixement de l'SCAC, així com augmentar la cartera de serveis vers els nostres usuaris.

Oferim formació especialitzada a diferents nivells: assessorament específic per l'ús de les instal·lacions i equipaments del SCAC, i cursos específics dintre de l'àrea de coneixement dels cultius cel·lulars, la producció d'anticossos i la citometria de flux.

Save

Save

Campus d'excel·lència internacional U A B