Com arribar

Mostra un mapa més gran

 

 

 • Coordenades

  Sistema Decimal: Latitud: 41.501101 Longitud: 2.110286

  Graus, minuts i segons: Latitud: 41º 30' 3.934'' Longitud: 2º 6' 37.03''

 • Amb cotxe

  La manera més senzilla d'arribar a la UAB en cotxe o moto és per autopista. Al plànol podeu veure'n els accessos:
  -Autopista A-7, direcció Tarragona-Lleida (sortida Bellaterra) si veniu del nord, o direcció Girona si veniu de Barcelona.
  -Autopista C-58 Barcelona-Sabadell-Terrassa (sortida Bellaterra).
  Diverses carreteres de segon ordre comuniquen les localitats properes amb Bellaterra.

 • Amb tren

  Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: Línia Barcelona/Sabadell (S2) o Línia Barcelona/Universitat Autònoma (S55) estació de destí Universitat Autònoma. Les estacions a Barcelona són: Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià; cal afegir-hi les del Vallès, entre les quals destaquem Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell com a ciutats destacades. Aquesta línia comunica a Sant Cugat amb la línia S1 (Terrassa i Rubí). Paren a la UAB tots els trens amb direcció Sabadell, UAB o Barcelona de la línia S2. La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts, aproximadament. Podeu consultar els horaris al web dels FGC, https://www.fgc.net, al telèfon 93 205 15 15 o adreçant-vos a qualsevol estació.

  RENFE (Red Nacional de Ferrocarriles Españoles): Línia R7 o R8, estació Cerdanyola Universitat. Des de Barcelona (estacions de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf i Sant Andreu Arenal) fins a Cerdanyola-Universitat. La durada del trajecte des de Barcelona és d'uns trenta minuts, amb una freqüència de pas de trenta minuts. Per consultar els horaris podeu dirigir-vos al seu web, https://www.renfe.es/, a qualsevol estació o trucar al telèfon 902 24 02 02. Des de l'estació a la Universitat existeix un servei gratuït d'autobusos, amb dues línies, que comunica l'estació de Renfe Cerdanyola-Universitat amb els diferents edificis del campus. Podeu consultar els horaris i recorreguts a través del web de l'Àrea de Logística i de Medi Ambient .

 • Amb autobús

  L'empresa SARBUS ofereix un servei des de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB (cada 30 minuts). La durada del trajecte oscila entre vint i trenta minuts. Podeu informar-vos trucant al telèfon 93 580 67 00 o consultant el seu web, https://www.sarbus.com. Hi ha servei diari des de molts municipis (Igualada, Badalona, Sabadell, Mataró,...), us podeu informar a través del web de l'Àrea de Logística i de Medi Ambient.

 • Ubicació del Servei d'Estadística dins la UAB.

  El Servei d'Estadística es troba ubicat a la C5b/111 - primera planta del passadís C5b senar de la Facultat de Ciències (Edifici C) del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Campus d'excel·lència internacional U A B