Sobre el laboratori

El laboratori fou aprovat en l'Acord 10/2011 de 30 de març (pag. 320) com a Laboratori de Prestacions de Serveis de la UAB.

L'objectiu del laboratori és donar principalment un servei als investigadors de la UAB i el seu campus, per a fer mesures de relacions isotòpiques de carboni, nitrogen, hidrogen, oxigen i sofre en matrius i compostos orgànics, carbonats i aigües. El servei però també és obert a qualsevol persona externa a la UAB.

La gestió del servei és duta a terme pel Dr Pau Comes, doctor en química per l'IQS i la Universitat Ramon Llull, i amb experiència a la indústria i en centres de recerca públics catalans i estrangers. Ell  assessora científicament, atén les sol·licituds i forma els usuaris quan correspon; i manté el servei en funcionament. El Dr Antoni Rosell, investigador ICREA, s'encarrega de la direcció científica i administrativa del servei.

La validació dels resultats es realitza anualment mitjançant la participació en els exercicis d'intercalibració d'anàlisi elemental orgànica coordinats per la Secció de Química Analítica de la Universitat de Barcelona, el Laboratorio de Microanálisis Elemental de los Centros de Apoyo a la Investigación (CAI) de la Universidad Complutense de Madrid, i el Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) de Madrid.

Campus d'excel·lència internacional U A B