Sol·licitud de pressupost per a la realització de treballs

 

Sol·licitud de pressupost per a la realització de treballs

 

Des dels seus inicis, el LIGIT ha realitzat diversos treballs per a diferents empreses i institucions. Si desitgeu conèixer detalls sobre qualsevol dels nostres treballs o dels seus destinataris, visiteu l'apartat de Projectes. Allà hi trobareu una descripció dels projectes més representatius que ha dut a terme el LIGIT en els darrers anys.

Disposem d'un equip de tècnics i col·laboradors, així com de programari i equips informàtics actualitzats, per a poder realitzar tot tipus de treballs relacionats amb les noves tecnologies aplicades a la informació geogràfica.

Us oferim la possibilitat de demanar-nos gratuïtament un pressupost d'aquell treball o projecte que desitgeu dur a terme. Ompliu el següent formulari tan detalladament com us sigui possible per tal que puguem elaborar un pressupost adequat a les vostres necessitats. Rebreu resposta a la vostra sol·licitud al llarg dels propers 10 dies.

Si desitgeu parlar amb nosaltres personalment, podeu trucar al telèfon del laboratori (93 581 18 91) per a concertar una cita. Si el que voleu és disposar únicament del programari o equipament del LIGIT per a realitzar vosaltres mateixos el treball, doneu-vos d'alta d'usuari i ompliu el formulari de sol·licitud de reserva d'equips informàtics.

Formulari de sol·licitud de pressupost

Campus d'excel·lència internacional U A B