Benvinguts,

El Laboratori de Luminescència i Espectroscòpia de Biomolècules (LLEB) de la UAB és el Servei Especialitzat de Suport a la Recerca que engloba els equipaments i recursos humans necessaris per aplicar les tècniques analítiques i d'anàlisi d'imatge que actualment són més habituals en l’àrea de la Bioquímica i Biologia Molecular.

Tanmateix, està a disposició de tots els Departaments i Instituts de la UAB així com centres públics o empreses privades d’àrees afins a la Bioquímica i la Biologia Molecular.

El principal objectiu d’aquest Servei és donar suport de qualitat a la recerca científica i facilitar l'ús de les diferents tècniques disponibles a tots el seus usuaris.

L’any 2012, el LLEB es va constituir com a Servei Científicotècnic de la UAB i es regeix pel seu reglament i per la normativa aplicable als Serveis Cientificotècnics (SCT) de la UAB.

Des de gener del 2013, està implementant un Sistema de Gestió de Qualitat basat en la norma ISO 9001:2015. Ha definit la seva missió, la seva visió i els seus valors en la Política de Qualitat.

  1. Reglament
  2. Política de Qualitat
  3. Organigrama

 

Campus d'excel·lència internacional U A B