Cursos varis

I edició del Curs Bàsic de Microscòpia Confocal i Anàlisi d'imatge:

Del 21 al 30 de Gener de 2020 es realitzarà al Servei de Microscòpia la primera edició del curs bàsic sobre microscòpia òptica avançada, formació que permetrà adquirir nocions bàsiques en el maneig del microscopi confocal i en l'anàlisi d'imatge.

Tractant-se d'un curs amb sessions pràctiques, les places es limiten a 20 participants que es desdoblaran en dos grups (10 participants per grup), per rigorós ordre de inscripció. 

Preus: 200€ (interna), 280€ (mixta 1A), 320€ (mixta 1B), 480€ (mixta 2) i 800€ (externa). 

Aquí podeu descarregar-vos el programa i horaris del curs.

Podeu realitzar les inscripcions aquí.

 

XV edició del Curs intern de TEM:

La setmana del 14 al 18 d'octubre de 2019 es realitzarà al Servei de Microscòpia un curs bàsic sobre microscòpia electrònica de transmissió. L'objectiu és formar als actuals i possibles futurs usuaris del servei en la òptima utilització del microscopi, i mostrar les diferents possibilitats de que disposa l'aparell.

Tractant-se d'un curs amb sessions pràctiques, les places es limiten a 8 persones per curs, per rigorós ordre de inscripció, prioritzant a les persones que estaven en llista d'espera.

Preus: 175€ (interna), 240€ (mixta 1a), 320€ (mixta 1b), 440€ (mixta 2) i 900€ (externa). 

Aquí podeu descarregar-vos el programa del curs.

Les inscripcions estan tancades

 

X edició del Curs intern de SEM:

El 22, 24 i 25 d'octubre de 2019 es realitzarà al Servei de Microscòpia un curs sobre microscòpia electrònica de rastreig. L'objectiu és formar als actuals i possibles futurs usuaris del servei en la òptima utilització del microscopi, i mostrar les diferents possibilitats de que disposa l'aparell.

Tractant-se d'un curs amb sessions pràctiques, les places es limiten a 8 persones, per rigorós ordre de inscripció, prioritzant a les persones que estaven en llista d'espera.

Preus: 144€ (interna), 201€ (mixta 1a), 267€ (mixta 1b), 369€ (mixta 2) i 741€ (externa).

Aquí podeu descarregar-vos el programa del curs.

Les inscripcions estan tancades

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B