Immunolocalització

Mètode de Tokuyasu en cultius cel·lulars i teixits amb criotalls

Inmunolocalització d’antígens en cultius cel·lulars i teixits. Les mostres es preparen mitjançant una barreja de mètodes químics (fixació i crioprotecció) i físics (fixació en propà o nitrogen líquids). Posteriorment es tallen ultrafins en fred (-120ºC) sobre els que es farà la inmunolocalització (incubació en anticossos primari i secundari marcat amb or) per a la seva observació en TEM.  

 Elena Garcia-Fruitós, IBB, Dpt. de Genètica i Microbiologia, UAB.

Martínez-Alonso et al. 2008. Appl Environ. Microb. 74 (23), 7431-7433.

Microscopi utilitzat: JEOL JEM-1400

 

Imatges d'immunolocalització amb resines hidrofíliques

Inmunolocalització d’antígens de superfície i interior cel·lular en cultius cel·lulars i teixits. Les mostres es preparen mitjançant una barreja de mètodes químics (fixació, crioprotecció, inclusió en resina Lowicryl i polimerització de resina amb UV) i físics (fixació en propà o nitrógeno líquids). Posteriorment es tallen ultrafins a temperatura ambient sobre els que es farà la inmunolocalització (incubació en anticossos primari i secundari marcat amb or) per a la seva observació en TEM.   

 Carolina Rodríguez-Cariño, CReSA, UAB-IRTA.

 

 María Vicario, Institut de Recerca Hospital Universitari Vall d’Hebron i Alejandro Sánchez-Chardi, Servei de Microscòpia.

 

 

 

 

 

 

 

Rodríguez-Cariño et al. 2010. J. Comp. Path. 142, 291-299.
Rodríguez-Cariño et al. 2011. J. Comp. Path. 144, 91-102.

Microscopi utilitzat: JEOL JEM-1400

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B