Reserva d'equips per la realització de pràctiques

Sol·licitud de reserva d'equips per la realització de pràctiques de Grau o Màster al Servei de Microscòpia per al curs 2021-2022:

A partir del dia 20 de Juliol de 2021 s'obre el període de sol·licituds per fer les pràctiques de grau o màster al Servei de Microscòpia pel curs 2021-2022.

Per tal de poder impartir les pràctiques, seran REQUISITS IMPRESCINDIBLES els següents:

1. És obligatòria la presència d'un professor per grup i per equip durant tota la sessió pràctica.

2. Si a la pràctica es volen observar unes mostres concretes, caldrà que el responsable de la pràctica contacti amb el personal tècnic del servei amb un mínim de 7 dies d'antelació per comprovar que les mostres que s'utilizaran durant la pràctica estan en bon estat. 

3. Recordeu que els tècnics del Servei de Microscòpia es dedicaran exclusivament al maneig dels equips, no a interpretar les mostres que s'estiguin utilitzant durant la pràctica.

La limitació del nombre d'alumnes/grup dependrà de les mesures restrictives que regulin la situació sanitària del moment.

Per poder fer la sol·licitud, caldrà omplir el següent formulari. Un cop rebut el formulari, ens posarem en contacte amb vosaltres per reservar els equips i dies concrets. El termini de sol·licituds es tancarà el dia 17 de Setembre de 2021, passat aquest termini no es podrà garantir la seva realització.

Per qualsevol aclariment podeu trucar a l'extensió 2090 o escriure a s.microscopia@uab.cat.

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B