• SCAC-Anticossos Market

  La Unitat de Producció d’Anticossos us ofereix la venda dels materials i reactius amb els que realitzem els diferents immunoassaigs a l’SCAC, amb el que tant el plàstic, les membranes, els sustrats i anticossos están provats.

 • Curso Aplicación de Anticuerpos en Inmunoensayos

   

  La Unitat de producció d'Anticossos del SCAC (UAB) tiene, entre sus funciones, la formación en el área de la producción y aplicación de los anticuerpos policlonales y monoclonales en investigación. Por este motivo, os anunciamos que  estamos organizando una nueva edición del “Curso teórico-práctico de Aplicación de Anticuerpos en inmunoensayos".

 • Sèrums Control de ratolí i conill

  Des de la Unitat d'Anticossos de l'SCAC us podem oferir sèrum de ratolí i conill com a controls inespecífics pels vostres experiments. Podeu fer la sol·licitud del sèrum a través del formulari que trobareu en aquest enllaç 

INSTRUCCIONS PER A NOUS USUARIS

ALTA SCAC
Per treballar en autoservei i/o demanar suport tècnic, cal que els usuaris estiguin donats d’alta a l’SCAC:
1. Registrat a la web de reserves PPMS https://ppms.eu/uab/?SCAC  Les instruccions pel registre les trobaràs aquí.
2. Un cop registrat, imprimeix i signa el document #10- Users agreement SCAC PPMS que trobaràs al teu perfil de PPMS (usuari i IP responsable del pagament -el del grup on s’ha associat l’usuari a PPMS-)
3. Omple i signa (usuari i IP responsable del pagament -el del grup on s’ha associat l’usuari a PPMS-) el document Sol·licitud de servei que trobaràs aquí

Envia els dos documents a: scac.usuaris@uab.cat (assumpte: Alta usuari SCAC i el teu nom i cognoms)

AUTOSERVEI
Un cop donat d’alta, contacta amb nosaltres a scac.usuaris@uab.cat i demana dia i hora per realitzar la capacitació obligatoria per utilitzar l’equipament del servei.
 
SUPORT TÈCNIC
Un cop donat d’alta, contacta amb nosaltres a scac.usuaris@uab.cat explicant les teves necessitats. Rebràs una resposta indicant la nostra disponibilitat i un formulari amb el detall de la teva sol·licitud, que hauràs de llegir i confirmar al mateix correu.

Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a scac.usuaris@uab.cat o al telèfon 93 5868950.

 

CONDICIONS DE TREBALL EN AUTOSERVEI

 • Abans i després d'utilitzar el biomètric, i en finalitzar el treball al laboratori, rentar les mans amb gel hidroalcohòlic (situat al costat del lector d'empremta digital)
 • Per a accedir a les instal·lacions del servei, és obligatori l'ús de mascareta i ulleres de protecció (si és necessari, l'SCAC te les proporcionarà per a ús personal).
 • Extremar la higiene de guants i de totes aquelles superfícies que s'utilitzin (etanol 70%)
 • Per a mantenir la distància personal de seguretat, només podrà treballar una persona a cada equip
 • L'ús del laboratori de virus només es realitzarà sota petició expressa al correu scac.usuaris@uab.cat, i està supeditat a la possibilitat de disposar dels EPI necessaris (mascareta FFP2 i bata específica d'un sol ús)
 • La resta de condicions de treball habituals es mantenen (reserva d'equips a través de PPMS, ús de mascareta, guants, ulleres i bates d'ús exclusiu a l'SCAC, registre d'ús d'equips, neteja de les cabines de flux laminar abans i després del seu ús, incloent el frontal …). 
  Campus d'excel·lència internacional U A B