Actualitat

LOGO RADIO MOLLET 96,3 FM

RADIO MOLLET ENTREVISTA A LA RESPONSABLE DE LA UNITAT DE TRASTORNS DE LA VEU I DE LA DEGLUCIÓ LA Dra. ÀNGELA BELLMUNT

El passat 11 de març al programa setmanal FEM SALUT! de Radio Mollet va entrevistar a la responsable de les unitats de Trastorns de la Veu i Trastorns de la Deglució del SPL de la UAB, la Dra. Àngela Bellmunt, que van explicar els inconvenients que genera en la veu l’ús de les mascaretes.

logo AESPPU

Comunicat de l'Asociación Española de Servicios Psicológicos y Psicopedagógicos Universitarios (AESPPU)

Des del Servei de Psicologia i Logopèdia de la UAB (SPL) ens fem ressò del comunicat que l’Asociación Española de Servicios Psicológicos y Psicopedagógicos Universitarios (AESPPU) de la qual en som membres, va realitzar el passat 19 de març en resposta a l’actitud  de burla mostrada per representant públic en el Congrés dels Diputats  en referència a la salut mental. 

LOGO PSY COVID

L'ESTUDI PSY-COVID LIDERAT PEL SPL GUANYA UNA BECA DE L'AGAUR

L'estudi internacional  PSY-COVID coordinat per la Unitat d'Estrès i Salut del SPL, de la Facultat de Psicologia de la UAB, la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que avalua l'efecte acumulatiu de la pandèmia de la COVID-19 en el comportament humà en més de 30 països de tot el món, ha guanyat una beca de la convocatòria Pandèmies 2020 AGAUR.

Campus d'excel·lència internacional U A B