La UTCCB participa als directes de La Nit Europea de la Recerca.

NIT EUROPEA DE LA RECERCA

La Unitat de Trauma, Crisis i Conflictes de Barcelona (UTCCB) del SPL de la facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha participat aquest matí als directes de La Nit de la Europea de la Recerca. Que aquest any degut a les circumstàncies derivades de la COVID-19 es celebra el 27 i 28 de novembre.

L’Alícia Álvarez, psicòloga sanitària especialista en trauma, coordinadora de les àrees d'intervenció i d'Investigació de la UTCCB, ha participat aquest matí al directes de La Nit Europea de la Recerca, que aquest any té per lema “Recerca pel canvi” amb la xerradaTrauma vs. Record: què passa quan patim una indigestió cerebral?”, on ens ha explicat quins són els mecanismes cerebrals que fan que un esdeveniment passi a ser un record o un trauma.

L'Alícia Álvarez és especialista en dol, trauma i intervenció en crisis i experta en memòria traumàtica, realitza la seva recerca a la UTCCB.

Podeu veure la xerrada al canal de Youtube de La Nit de la Recerca.

La Nit Europea de la Recerca és un projecte europeu de divulgació científica promogut per la Comissió Europea en el marc de les accions Marie Sktodowsca-Curie del programa Horizonte 2020.

Campus d'excel·lència internacional U A B