El Servei Planta de Tecnologia dels Aliments (SPTA) és un servei científicotècnic de la Universitat Autònoma de Barcelona dedicat a proporcionar a la comunitat universitària serveis de qualitat en docència, recerca i desenvolupament, així com a la transferència de coneixement a empreses de l'àmbit alimentari.
—
La nostra línia fonamental de treball és l'aplicació de tecnologies emergents i de processos per a la millora de la seguretat alimentària i del valor nutritiu dels aliments, donar suport en la recerca del personal investigador, i transferir els coneixements generats a les empreses alimentàries i auxiliars per fer-les més competitives i per a que es produeixin i comercialitzin productes cada vegada més sans, més segurs higiènicament i d'estabilitat millorada.
A més, tenim el compromís de donar suport a la docència impartida per la Universitat, tant a diversos Graus Universitaris (Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Microbiologia i Biotecnologia) com a estudis de tercer cicle (Màsters i Doctorats).
L’SPTA ofereix nombrosos serveis de qualitat en R+D+I, formació, assessorament i suport tècnic, adreçats a la comunitat universitària, a centres de recerca i a empreses privades del sector alimentari, ja siguin nacionals o internacionals. Si no trobeu el servei que requeriu al document de tarifes no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, l’SPTA sempre tracta de cobrir les necessitats dels seus clients.
Feu clic a la icona per descarregar l'arxiu de tarifes en format PDF.
Per obrir arxius PDF és necessari tenir instal·lat un lector adient, com
per exemple l'Adobe Acrobat Reader (gratuït).
Podeu posar-vos en contacte amb l’SPTA mitjançant una trucada telefònica o adreçant-nos un correu electrònic. Respondrem a les vostres consultes a la major brevetat possible.
L’SPTA es troba ubicat a la Facultat de Veterinària (entre l’Hospital Clínic Veterinari i el Servei de Granges), a l’interior del Campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona (a Cerdanyola del Vallès).